What's happening?

Video Sources 107 Views Report Error

  • Shiko filmin

Dexter: New Blood: 1x4

H Is for Hero

Babai i personit që Dexter vrau bën një njoftim befasues i cili mund të jetë një problem i madh për Dexter. Ndërkohë, Dexter zbulon se Harrison ishte përfshirë në një incident të rëndë në shkollën e mesme. Dhe tani ky i ri i ardhur konsiderohet një hero për të gjithë qytetin. Angela gërmon më thellë në një rast të personave të zhdukur.

Dexter: New Blood: 1×4
Dexter: New Blood: 1×4
Dexter: New Blood: 1×4
Dexter: New Blood: 1×4
Dexter: New Blood: 1×4
Dexter: New Blood: 1×4
Dexter: New Blood: 1×4
Dexter: New Blood: 1×4
Dexter: New Blood: 1×4
Dexter: New Blood: 1×4
Nov. 28, 2021

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published

Përshëndetje

Ne jemi adresë e re për të ju mundësuar të shikoni filmat më të ri në botë së bashku me ne....

X