What's happening?

Dexter: New Blood: 1x6

Too Many Tuna Sandwiches

Dikush në Iron Lake ka zbuluar identitetin e fshehtë të Jim Lindsay, duke e dërguar Dexterin në ecje për të zbuluar se kush ishte. Kjo ndjekje e bën atë të kuptojë se ai mund të mos jetë i vetmi vrasës serial në qytet. Ndërkohë Harrison del jashtë kontrollit gjatë një ndeshje mundjeje dhe Angela bën një zbulim të errët të sajin.

Dexter: New Blood: 1×6
Dexter: New Blood: 1×6
Dexter: New Blood: 1×6
Dexter: New Blood: 1×6
Dexter: New Blood: 1×6
Dexter: New Blood: 1×6
Dexter: New Blood: 1×6
Dexter: New Blood: 1×6
Dexter: New Blood: 1×6
Dexter: New Blood: 1×6
Dec. 12, 2021

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published

Përshëndetje

Ne jemi adresë e re për të ju mundësuar të shikoni filmat më të ri në botë së bashku me ne....

X