What's happening?

Dexter: New Blood: 1x7

Skin of Her Teeth

Dexter është i shqetësuar se një vrasës serial mund të ketë vënë në sy dikë për të cilin kujdeset shumë. Pra, ai kthehet nga grabitqar në mbrojtës… një rol që nuk e ka rehat ta luajë. Ndërkohë Anxhela arreston dikë nga Liqeni i Hekurt, i cili mund të jetë fajtori i një rasti të ftohtë që është afër dhe i dashur për zemrën e saj. Dexter dhe Harrison hasin në disa përplasje të tjera në rrugë në marrëdhënien e tyre, duke e bërë Harrison të kthehet te një person shumë i rrezikshëm si figura e babait të tij.

Dec. 19, 2021

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published

Përshëndetje

Ne jemi adresë e re për të ju mundësuar të shikoni filmat më të ri në botë së bashku me ne....

X