What's happening?

Video Sources 67 Views Report Error

  • Shiko filmin
  • Server 2

The Wheel of Time (2021): 1x2

Shadow's Waiting

Moiraine dhe Lan i çojnë katër fshatarët drejt sigurisë, të pasigurt se cili është ai nga profecia. Por miqtë janë po aq të pasigurt për shpëtimtarët e tyre, veçanërisht kur shohin se sa larg është e gatshme të shkojë Moiraine për misionin e saj – dhe sa larg Lan është i gatshëm t’i udhëheqë ata.

The Wheel of Time: 1×2
The Wheel of Time: 1×2
The Wheel of Time: 1×2
The Wheel of Time: 1×2
The Wheel of Time: 1×2
The Wheel of Time: 1×2
The Wheel of Time: 1×2
The Wheel of Time: 1×2
The Wheel of Time: 1×2
The Wheel of Time: 1×2
Nov. 18, 2021

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published

Përshëndetje

Ne jemi adresë e re për të ju mundësuar të shikoni filmat më të ri në botë së bashku me ne....

X