What's happening?

Video Sources 56 Views Report Error

  • Shiko filmin

The Wheel of Time (2021): 1x3

A Place of Safety

Moiraine dhe Lan gjejnë ndihmë në një lagje të papritur dhe të padëshiruar, ndërsa fshatarët e ndarë përpiqen të gjejnë rrugën e tyre për t’u kthyer tek njëri-tjetri, ose të paktën për t’u strehuar. Por të gjithë së shpejti mësojnë se sa larg shtrihet shtrirja e Dark One dhe sa pak mund të besojnë në rrugë.

The Wheel of Time: 1×3
The Wheel of Time: 1×3
The Wheel of Time: 1×3
The Wheel of Time: 1×3
The Wheel of Time: 1×3
The Wheel of Time: 1×3
The Wheel of Time: 1×3
The Wheel of Time: 1×3
The Wheel of Time: 1×3
The Wheel of Time: 1×3
Nov. 18, 2021

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published

Përshëndetje

Ne jemi adresë e re për të ju mundësuar të shikoni filmat më të ri në botë së bashku me ne....

X