What's happening?

The Wheel of Time (2021): 1x4

The Dragon Reborn

Moiraine lufton me pasigurinë ndërsa Lan lufton me shokun e tyre të ri. Rand habitet për Matin dhe Mati fillon të habitet me veten e tij. Egwene dhe Perrin hedhin hapat e tyre të parë në një rrugë tjetër. Një fuqi e re e pabesueshme lëshohet në botë.

The Wheel of Time: 1×4
The Wheel of Time: 1×4
The Wheel of Time: 1×4
The Wheel of Time: 1×4
The Wheel of Time: 1×4
The Wheel of Time: 1×4
The Wheel of Time: 1×4
The Wheel of Time: 1×4
The Wheel of Time: 1×4
The Wheel of Time: 1×4
Nov. 25, 2021

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published

Përshëndetje

Ne jemi adresë e re për të ju mundësuar të shikoni filmat më të ri në botë së bashku me ne....

X